Sistemul de ventilație InoVent

Un sistem de ventilație incorporat, modern, cu panou de control.

Ventilație Inovent Termopane MuresSistemul de ventilație InoVent de la Rehau este pretabil ferestrelor Geneo. Este un sistem care permite ventilarea unei încăperi cu fereastra închisă, și are un panou de control al gradului de ventilare.

 Recuperare de căldură  de până la 68 %

Sistemul de ventilație este automat și funcționează cu un schimbător de căldură care oferă aer proaspăt la o temperatură controlată. Aerul cald și învechit din interior este extras și schimbat cu aer proaspăt, filtrat, și cald prin transfer de energie. Acesta vă scutește de costuri de încălzire și resurse valoroase.

Protecția perfectă împotriva zgomotului

GENEO INOVENT este un sistem ventilație ce funcționează cu fereastra închisă, 24 de ore pe zi. Acest lucru este deosebit de important pentru un somn odihnitor și sănătos, sau liniștea din timpul zilei.

Preveniți mucegaiul cu aer proaspăt

Combinația de umiditate ridicată, izolație slabă și schimb insuficient de aer favorizează creșterea mucegaiului, cel mai adesea în baie, în bucătărie și, și mai periculos, în dormitor și camera copiilor. Datorită sistemului de ventilație integrat, se transportă automat umezeala către exterior și lasă să pătrundă aer proaspăt, controlat de temperatură și filtrat,non-stop. 

Descarcă broșura Geneo Inovent și citește mai multe: aici