WDG Garage

Uși de garaj secționale electrice cu control la distanță

Ușile de garaj secționale reprezintă alegerea ideală din toate punctele de vedere . Este un produs ergonomic ce poate fi montat pe orice front, cel mai mare avantaj fiind oferit de faptul că prin acționarea lor nu avem nevoie de spațiu suplimentar.

Uși Garaj Mures Ușile de garaj secționale sunt montate direct în spatele golului. Inițial, sunt acționate vertical iar după deschiderea ușii sunt poziționate sub tavan, paralel cu podeaua. Aceste soluții fac posibile parcarea vehiculului în fața garajului, utilizarea întregului spațiu din garaj, montarea ușilor la garaje neconvenționale. Pentru garajele neconvenționale, unde nu există locul destinat retrectării uși, sau nu este necesar plusul de siguranță anti-efracție, există uși de garaj tip rulou, cu lamele de aluminiu. Ambele variante pot fi echipate cu sisteme electrice de acționare din telecomandă sau control la distanță

Uși Garaj Secționale MuresUșile de garaj secționale au fost concepute din dorința de a oferi în primul rând calitate și siguranță maximă. Ca și ușile de garaj tip rulou , ușile de garaj secționale prezintă mai multe avantaje care fac produsul sofisticat și în același timp ușor de utilizat. Pe lângă faptul că oferă un aspect elegant casei, ușile de garaj secționale reprezintă o bună izolație termică și acustică. Materialul trainic din care sunt realizate permit o utilizare intensivă. Ușile de garaj iși păstrează același aspect "ca nou" chiar și după nenumarate curătiri, fiind foarte rezistente la zgârieturi sau alti factori ai naturii.

Caracteristici:

Panou tip sandwich anticoroziv ● Izolație cu spumă poliuretanică ● Cabluri de tracțiune din oțel galvanizat ● Sistem de rulare pe role cu rulmenți ● Etanșare prin garnituri la conturul ușii secționale ● Nivel de izolare termică si fonică ridicată ● Întreruptor supra-sarcină ● Încuietoare cilindrică cu tijă cu caneluri ● Siguranță impotriva accidentărilor ● Fotocelule (opțional) ● Control la distanță (opțional)

Nuanțe standard:

stejar auriu nuc moreiche2 gri antracit schwartzbraun