Geam Termopan

Geam termopan Sticla și pachetele de sticlă (geam termopan,tripan) pe care le comercializăm sunt marcate SGG (Saint Gobain Glass) sau Guardian. Deținem o gamă largă de modele și tipuri de sticlă.
Pachetul de sticlă pe care îl promovăm și îl considerăm unul cu cele mai bune proprietăți, și cu un raport perfect calitate-preț indiferent de anotimp este pachetul Planistar Sun , care are funcția de auto-control solar, și spre deosebire de pachetul 4Seasons oferă o transparență maximă . Oricum, pentru alegerea unui vitraj corect trebuie analizat îndeaproape planul de amplasament al construcției si necesitățile clientului.
Foile de sticlă din pachetul de geam termopan trebuie alese cu grijă, ca să acopere nevoile atât fonic și energetic cât și din punct de vedere al siguranței. SGG a lansat un program on-line util, user-friendly, pe care îl pot folosi si clienții pentru a se documenta: CALUMEN LIVE . Vă recomandăm călduros să îl incercați!

Pachete de geam

Pachetele de geam termopan pot fi formate din două foi de sticlă (geam termopan) sau trei foi de sticlă (geam tripan)
Grosimile pachetelor de geam pot varia intre 16mm si 54mm, iar grosimile sticlelor de la 4 la 10mm
Pachetele conțin baghete de aluniniu sau warm-edge umplute cu granule de silica-gel și gaz inert argon sau kripton

Low-E

Geam lowe MuresDenumirea de Low-E, se traduce prin emisivitate redusă, adică un transfer de caldură prin suprafața vitrată mult redus, și este obținută prin tratarea unei foi de geam cu soluție specială de nitrat. Deoarece pretul este infim mai scump decât al geamului simplu (float), iar performanțele termice sunt mult sporite, va recomandam cu “caldură” să achizitionati acest tip de geam termoizolant. Pentru îmbunătățirea izolării termice dar mai ales pentru cea fonică, între foile de geam se poate introduce un gaz inert, ca de exemplu argonul, mobilitatea redusă a moleculelor ce compun acest gaz asigură o deosebită reducere a zgomotului preluat în casă prin intermediul ferestrelor.

4 Seasons Evolution

Geam termopan 4 season MuresDatorită funcției sale de control solar, sticla “4 anotimpuri” (4S) respinge de două ori mai multă energie solară decât un dublu vitraj obișnuit, fără a mai fi nevoie de o protecție solară suplimentară, ceea ce înseamnă o temperatură ideală indiferent de anotimp, reducerea costurilor de încălzire sau răcire, protejarea mobilei. Dublul vitraj format cu sticlă ”4 Season” oferă o izolație termică de 3 ori mai mare decât cea a unui vitraj dublu obișnuit. Această proprietate se traduce în numeroase avantaje precum caldură, comfort, economii semnificative pentru încalizre sau răcire.

Planistar Sun Plus

Planistar Sun Mures Proprietăţile unice ale depunerii (tratamentul) de pe foaia de sticlă fac sticla Planistar Sun Plus ideală pentru aplicaţii care necesită o transmisie luminoasă ridicată și neutralitate excelentă , bineînțeles, pe lângă valoarea optimă a controlului solar și a izolării termice. Performanţele sunt asigurate de combinaţia de straturi aplicate pe o sticlă transparentă, utilizând un proces de sputerizare catodică în instalaţii speciale (magnetron), în condiţii de vid înaintat şi atmosferă controlată. Datorită transparenţei ridicate, aspectului neutru și transmisiei luminoase mari, cu PLANISTAR SUN PLUS se obţine echilibrul între formă și funcţie.

Geam Duplex standard și Duplex Anti-efracție

Geam Duplex Anti-efracție MuresDuplex-ul este un tip de geam obținut prin îmbinarea plană a două foi de sticlă cu un strat de rașină specială. Geamul stratificat se fabrică prin îmbinarea plană a două sau a mai multor foi de sticlă "float" clară, colorată, reflectorizantă, tratată solar cu unul sau cu mai multe straturi de folie polivinilbutiral (PVB) clară, colorată, sau opacă, caracterizată prin rigiditate deosebită, adeziune și elasticitate. La momentul spargerii sau impactului, aceste filme rețin fragmentele de geam. Acestea vor preveni  riscurile de vătămare corporala si vor incetini patrunderea prin efractie. Geamul duplex se poate realiza în variantele 3.3.1 , 4.4.1 sau 4.4.2 (anti-efracție)

 

Modele Sticlă

Sticlă Ornamentală Mureș Sticlă Ornamentală Mureș Sticlă Ornamentală Mureș Sticlă Ornamentală Mureș Sticlă Ornamentală Mureș Sticlă Ornamentală Mureș Sticlă Ornamentală Mureș Sticlă Ornamentală Mureș Sticlă Ornamentală Mureș Sticlă Ornamentală Mureș Sticlă Ornamentală Mureș Sticlă Ornamentală Mureș Sticlă Ornamentală Mureș Sticlă Ornamentală Mureș Sticlă Ornamentală Mureș Sticlă Ornamentală Mureș Sticlă Ornamentală Mureș Sticlă Ornamentală Mureș Sticlă Ornamentală Mureș Sticlă Ornamentală Mureș Sticlă Ornamentală Mureș Sticlă Ornamentală Mureș Sticlă Ornamentală Mureș Sticlă Ornamentală Mureș