Montajul cald

cu benzi anti-condens de interior și exterior

Montaj cald - Termopane MureșNumim montaj cald montajul tâmplăriei PVC sau aluminiu în care folosim benzi anti-condens de interior și exterior. Benzile anti-condens se lipesc pe muchia tâmplăriei , perimetral și fără întreruperi, apoi se pliază și se lipesc pe zidărie, atât la interior cât și la exterior. În rest montajul parcurge aceeași pași ca la un montaj normal.

Montajul cald se poate realiza atât la clădiri noi cât și la renovarea clădirilor vechi. În cazul clădirilor noi, pentru un randament maxim al ferestrelor, ferestrele se montează in planul exterior al zidăriei (coplanar). Deși benzile folosite de noi au adezivi puternici, recomandăm ca zidăria din jurul ferestrei să fie tratate cu amorsă.

Benzile anti-condens reduc considerabil pierderile de căldură, sunt rezistente la apă și împiedică formarea condensului și pot fi tencuite. Banda de interior oferă etanșeitatea la aer, protejează îmbinările și împiedică umiditatea să pătrundă în interiorul structurilor de spumă și pereți iar cea de exterior permite difuzarea vaporilor de apă din interior spre exterior și protejează rosturile și structurile clădirii împotriva umezelii și vântului.