WDG Crystal Mirror

O oglindă specială cu puritate excepţională, care favorizează bunăstarea şi sănătatea, fără substanţe toxice.

Oglindă Mureș WDG WDG Crystal Mirror este o oglindă inovatoare ce se obţine prin depunerea pe sticlă float sau cristal a unui strat metalic de argint , care apoi este protejat cu un strat de vopsea de protecţie cu proprietăți deosebite de durabilitate şi cu calităţi ecologice.

Oglinzile se pot executa in diferite forme și dimensiuni, cu rame simple sau decorative adaptate fiecărui stil ambiental. Foaia de oglindă folosită de noi are performanţă crescută, calitate excepţională și durabilitate în timp. a facilitează o ușoară instalare. Stratul gros de argint metalic o fac mai opacă decât oglinzile obișnuite și o face astfel să se completeze perfect cu lumina.

Foaia de oglindă se poate furniza, în funcție de suprafața necesară, in varianta cu grosime de 4mm, 6mm sau 8mm. Se poate monta pe perete, tavane sau corpuri de mobilă.

Cantul unei oglinzi se poate finisa în mai multe moduri precum :  cant teșit – muchiile sunt teșite total sau parțial; cant semirotund sau rotund - secțiunea cantului este în formă de arc de cerc sau cerc; cant fazetat ( bizotat )- muchia vizibilă este teșită intr-un plan mult mai mare ; cant finisat superficial – se folosește bandă abrazivă doar ca muchiile să nu mai fie tăioase;

Câteva oglinzi...

Oglindă Mureș Oglindă Mureș Oglinda Mureș Oglindă Mureș Oglinzi Mureș