WDG Glass Sliding

Un sistem rezistent, ușor de manipulat și întreținut pentru balconul sau terasa dumneavoastră.

Sisteme glisante de terasă de sticlă WDG Glass Sliding un sistem glisant din sticlă securizată ce reprezintă o soluție modernă. Acest sistem glisant de terasă nu are în alcătuirea lui profile verticale. Sistemul este ideal în cazul ansamblurilor rezidentiale sau în cazul constructiilor moderne unde se dorește închiderea unui balcon sau a unei terase iar închiderea clasică afectează aspectul general al clădirii.

Tocul de culisare la aceste sisteme glisante de terasă are dimensiuni de gabarit reduse, foile de sticlă glisantă glisează liniar, în același plan și se pot decupla la capătul cursei pentru a ocupa un spașiu restrâns atunci când dorim ca terasa să fie complet deschisă.

Sistemele glisante din sticlă permit utilizarea suprafeței închise pe întreaga perioadă a anului, oferind protecție atât contra intemperiilor, cât și a poluării fonice, prin garnitura aproape invizibilă dintre foile de sticlă.

Câteva sisteme glisante de sticlă...

Uși glisante de sticlă Mures Uși glisante de sticlă Uși glisante de sticlă Mures Uși glisante de sticlă Uși glisante de sticlă Mureș