Oscilo-Culisanta WDG

Ferestre și uși cu deschidere în plan paralel

Acest sistem de tâmplărie PVC este creat special pentru spații unde o deschidere batantă a canatelor mobile devine incomodă. Este îmbucurător faptul că aceste sisteme pot oferi deschideri mult mai mari decât cele batante.

Ferestre Oscilo-culisante Mures Sistemul de tâmplărie PVC Oscilo-culisant WDG pentru ferestre poate fi standard (S) sau cu auto-poziționare pe modul de ventilare (SE)(Self-Engaging). Ambele sisteme sunt deosebit de ergonomice. Căruciorul transportor al canatului mobil suportă o greutate maxima de 160Kg, deci putem furniza acest sistem indiferent de profilul și vitrajul cu care doriți să vă echipați locuința.

Protecția antiefracție atinge clasa RC2, în rest celelalte proprietăți și caracteristici sunt cele furnizate de producătorul profilului ales de dumneavoastră.

În cazul în care se dorește acest sistem la închiderea unei terase cu parapet înalt, și se optează spre o deschidere mai mare, putem furniza acest sistem în două canate care au aceeași funcționalitate, dar se deschid în oglindă. În acest caz avem un plus care constă în faptul că atunci când sunt deschise ambele canate nu ne este obturată priveliștea de niciun montant. La deschidere se acționează întâi canatul principal, iar la închidere, cel secundar.

Uși Oscilo-culisante Mures Sistemul de tâmplărie PVC Oscilo-culisant WDG pentru ferestre înalte se găseste în varianta Z, o variantă cu control al sistemului prin acționarea mânerului, care include si sistemul cu auto-poziționare pe modul de ventilare (SE)(Self-Engaging). Este un sistem complex ce ușurează enorm utilizarea ferestrei. Prin acționarea mânerului din poziția închis (orientat in jos) in poziția parelală (orientat în lateral) fereastra trece în poziția de ventilare, după care dacă se doreșțe deschiderea ferestrei, poziția mânerului trebuie schimbată în plan oblic (orientat în sus). Înainte de închiderea ferestrei, mânerul se poziționează paralel, apoi după executarea cursei de culisare spre închis fereastra se auto-poziționează pe ventilare. Rotind mânerul spre pozitia închis canatul se apropie de toc, etanșează, și închide fereastra. Căruciorul transportor al canatului mobil suportă o greutate maxima de 200Kg, Cotele maxime permise ale canatului mobil sunt 1300mm x 2300mm.

Acest sistem de ferestre înalte vine echipat cu mâner la exterior și butuc cu cheie pentru închidere de siguranță. Protecția antiefracție atinge clasa RC2.

În cazul în care se  optează spre o deschidere mai mare, putem furniza acest sistem în două canate care au aceeași funcționalitate, dar se deschid în oglindă. În acest caz avem un plus care constă în faptul că atunci când sunt deschise ambele canate nu ne este obturată priveliștea de niciun montant. La deschidere se acționează întâi canatul principal, iar la închidere, cel secundar.

Video:

Avantaje:

Ergonomic ● Siguranță împotriva efracției ● Protecție fonică excelentă ● Izolare termică perfectă ● Uşor de curăţat ● Drenare eficientă ● Ecologic ● Reciclabil

Nuanțe standard:

stejar auriu nuc moreiche2 gri antracit schwartzbraun

Nuanțe ne-standard uzuale:

oregon moosgrun mahon mahagoni iris oak hellrot eiche dunkel creme weiss brillant blau black cherry gri antracit neted aluminium brush folie al1 wincester sheffield oak1