Geam Termopan

Sticla si pachetele de sticla (geam termopan,triplan) pe care le comercializam sunt marcate SGG (Saint Gobain Glass). Detinem o gama larga de modele si tipuri de sticla. Pachetul de sticla pe care il promovam si il consideram unul cu cele mai bune proprietati,cu un raport perfect calitate-pret indiferent de anotimp este pachetul 4Seasons, care are functia de auto-control solar.

Low-E

Sticla tip Low-E este un caz special al tamplariei termoizolante ce se impune din ce in ce mai mult pe piata datorita excelentelor calitati de izolare termica. Denumirea de Low-E, se traduce prin emisivitate redusa, adica un transfer de caldura prin suprafata vitrata mult redus, si este obtinuta prin tratarea unei foi de geam cu solutie speciala de nitrat. Deoarece pretul este doar cu putin mai scump decat al geamului simplu (float), iar performantele termice sunt mult sporite, va recomandam cu “caldura” sa achizitionati acest tip degeam termoizolant. Pentru imbunatariea izolarii termice dar mai ales pentru cea fonica, intre foile de geam se poate introduce un gaz inert, ca de exemplu argonul, mobilitatea redusa a moleculelor ce compun acest gaz asigura o deosebita reducere a zgomotului preluat in casa prin intermediul ferestrelor.

4 Seasons

Datorita funcției sale de control solar, “Sticla 4 anotimpuri” (4S) respinge de doua ori mai multa energie solara decât un dublu vitraj obișnuit, fără a mai fi nevoie de o protecție solara suplimentara, ceea ce înseamnă: O temperatura ideala, reducerea costurilor de racire, protejarea mobilei. Dublul vitraj format cu sticla ”4 anotimpuri” ofera o izolatie termica de 3 ori mai mare decat cea a unui dublu vitraj obisnuit. Aceasta proprietate se traduce in numeroase avantaje precum caldura, comfort, economii semnificative pentru incalizre sau racire.

Anti-efractie (duplex)

este un tip de geam obtinut prin imbinarea plana a doua foi de sticla cu un strat de rasina speciala. Geamul stratificat se fabrica prin imbinarea plana a doua sau a mai multor foi de sticla "float" clara, colorata, reflectorizanta sau de sticla ornamentala cu unul sau cu mai multe straturi de folie polivinilbutiral (PVB) clara, colorata, transparenta sau opaca, caracterizata prin rigiditate deosebita, adeziune si elasticitate. Geamul stratificat este realizat prin asocierea a doua sau mai multe foi de sticla unite prin unul sau mai multor filme din plastic. La momentul spargerii sau impactului, aceste filme retin fragmentele de geam. Acestea vor preveni sau incetini patrunderea agresorului.

Pachete de geam :

Pachetele de geam pot fi formate din doua foi de sticla (geam termopan) sau trei foi (triplan)
Grosimile pachetelor de geam pot varia intre 16mm si 54mm
Pachetele contin baghete de aluniniu umplute cu silica gel granule, argan sau kripton

Sticla Ornamentala:

geam termopan geam termopan geam termopan geam termopan geam termopan geam termopan geam termopan geam termopan geam termopan geam termopan geam termopan geam termopan geam termopan geam termopan geam termopan geam termopan geam termopan geam termopan geam termopan geam termopan geam termopan geam termopan geam termopan geam termopan geam termopan geam termopan geam termopan geam termopan geam termopan