Colaborare / Export

Colaboratorii nostri pot alege mai multe pachete de produse si servicii. Pot cumpara produsele in sistem de dealer, comisionar sau beneficiar.

Beneficiile unui partener

Calitatea

Pentru un parteneriat de succes si de lunga durata, punem pe primul loc profesionalismul si seriozitatea cu care tratam fiecare comanda, de la ofertare pana la livrarea produselor noastre. Aceeasi importanta deosebita oferim si calitatii produselor livrate.

Pretul

Incercam intotdeauna sa oferim partenerilor nostrii, cel mai bum pret de pe piata,si in acelasi timp si produse de calitate superioara. Consideram ca preturile oferite de noi sunt mereu in balanta cu situatia pietei.

Sprijin

Ne sprijinim partenerii din orice punct de vedere in procesul de comercializare.De la cataloage , pliante, carti de vizita, la detalii tehnice amanuntite.Oricarui posibil partener interesat ii oferim placerea de a vedea intreg procesul de productie in fabrica noastra.
Pentru o intalnire in vederea stabilirii unei colaborari pe teritoriul Romaniei,va rugam sa trimiteti un e-mail catre dl. Iulian Sima directorul de vanzari Romania , la iulian.sima@wdg-trading.com sau la +40 753 016 117

Exportam tamplarie PVC pe tot teritoriul Europei

Actiunile noastre sunt indreptate catre satisfacerea clientilor si protejarii mediului, conform sistemului de management al calitatii ISO 9001, sistemului de management de mediu ISO 14001, sistemului de management al sanatatii si securitatii ocupationale OHSAS 18001. Produsele noastre au Marcajul CE in conformitate cu standardul SR EN 14351-1:2006
In prezent tot mai multe fabrici de tamplarie renunta la export si se axeaza pe vanzari interne deoarece nu pot ridica produsele lor la nivelul de calitate cerut de catre achizitorii externi. Noi insa folosim o strategie foarte cunoscuta de catre producatorii externi, si punem un accent puternic pe calitate ! Folosim doar profile din clasa A, furnizate de Deceuninck si Rehau. Pentru procesare folosim linii de prelucrare de ultima generatie, complet automatizate! Aici gasiti detalii legate de fabricare
Cele mai multe exporturi de tamplarie PVC le realizam in Italia, Belgia, Germania si speram ca pe viitor sa ne extrindem aria de export, deci suntem deschisi catre contracte cu noi parteneri. Ne puteti contacta oricand, pentru orice propunere sau sugestie la ofertare@wdg-trading.com .